Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Skyddsjakt

Grågäss

Som fastighetsägare eller förvaltare råkar du förr eller senare ut för att det vilda skapar en sanitär olägenhet - men det är inga problem!
Genom vårt systerföretag SAFE Support har vi ett stort antal skyddsjägare som förutom privata aktörer hanterar hela skyddsjakten i MALMÖ KOMMUN!

Vitkindade gäss

Våra skyddsjägare har alla tillstånd som behövs för att använda skjutvapen i tätbebyggt område, fällor och andra lämpliga fångstmetoder. Givetvis jägarexamen, flerårig jägarvana och en kompletterande skyddsjaktsutbildning.

Företrädesvis sker skyddsjakten när allmänheten sover - respekt för boende / hyresgäster är viktig för oss, precis som respekt för djuren är.

Stadsduvor

Skyddsjägarna ser till att DU och DINA fastigheter slipper drabbas av olägenheter från det vilda, på ett humant och säkert sätt!

Ibland måste vi tyvärr skjuta djuren, men ofta kan vi skrämma bort dem så att de flyttar ut från fastigheten och ut i naturen igen - vi decimerar inte om vi inte måste!

Intresserad av kontakt?

Skicka ett e-mail till mikael@safebevakning.se med kontaktuppgifter så tar vi kontakt snarast möjligt.

Vildkanin

Priserna varierar och tillvägagångssättet likaså - kontakta oss för förslag på upplägg.
Det som alltid måste ske är att vi tillsammans med er skriver ett enkelt avtal som ger skyddsjägarna rätt att jaga på DIN mark.

Antingen arbetar skyddsjägarna på engångsuppdrag eller så hittar vi ett upplägg för längre perioder - allt är lösbart!

Utöver ett större antal golfbanor, fastigheter och industrilokaler är SAFE Support och dess skyddsjägare ansvariga för hela Malmö Stads kommunala skyddsjakt, inklusive Stadsfastigheters områden, så erfarenheten finns verkligen hos oss!