Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Ordningsvakter & Eventsäkerhet

SAFE Bevakning  har som målsättning att var det största bolaget i Skåne vad gäller att säkerhetsställa alla typer av event och festivaler. Allt från att bistå med en entrévärd på ditt 50 års kalas till den stora "Big Slap Festivalen" där vi vaktar och skyddar 14 000 personer med hjälp av ordningsvakter, värdar och akutsjukvårdare, i nära samarbete med polismyndigheten. Vi garanterar att du alltid får den absolut bästa och kompetenta vaktstyrkan där vi ser till att alla känner sig trygga.

På SAFE Bevakning vill vi bygga en framtid tillsammans med dig som kund baserat på en nära kontakt och bra relation. Det som skiljer oss från många andra är att vi ser dig som en partner, inte endast som en kund - det är otroligt viktigt för oss att du är 100 % nöjd och för att säkerställa detta är vi ytterst lyhörda för vad du vill ha och ser sedan till att leverera det!

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar.

Ordningsvakter

Vi vågar påstå att vi har de bästa ordningsvakterna i Skåne!

Och vi säger så för att vår rekryteringsprocess är så pass noggrann och säker att endast de bästa passerar nålsögat. Det är viktigt för oss att vår personal mår bra och trivs, då stannar de länge och vi vet att de alltid presterar på högsta nivå. 

Vad är en ordningsvakt?

Utdrag ur polislagen…

 

Person utbildad av Polismyndigheten och direkt underställd dem. Se vilka regler som gäller HÄR.

Ordningsvakten säkerställer att lagar och regler följs och har även mandat att avvisa, avlägsna, omhänderta samt gripa personer. Mandat att använda visst våld finns också. Ofta kräver Polismyndigheten att arrangören skall ha ett antal förordnande ordningsvakter och då är det av oss du skall hyra in. Våra ordningsvakter är utbildade i alla tillämpliga lagstiftningar samt i akutsjukvård och är mycket vana att hantera de mest skiftande uppdrag.

Entrévärdar

Varför hyra in en entrévärd?

En entrévärd har rätt att se till att husets regler gäller och efterföljs - enkelt uttryckt är entrévärdens uppgift att se till att gällande klädpolicy, åldersgräns eller andra "husregler" efterföljs vid entrén.

Entrévärden kan även visitera gäster vid insläppet för att kontrollera så att inget otillåtet tas in.

Vad gör en trivselvärd?

Hans/hennes uppgift är framförallt att se till att dina gäster trivs, men kan också fungera som extra "ögon" för t ex. ordningsvakterna. Arbetsuppgifter kan vara att bevaka en rökruta, stoppa alkohol vid toaletter eller kanske ”bara" gå runt och synas för att upprätthålla ett lugn i lokalen. 

Trivselvärden används ofta vid arrangemang där man inte har så många ordningsvakter i tjänst eller då man har så pass mycket gäster att det kan vara svårt att hålla koll på allt.

Sjukvårdspersonal

Vid större arrangemang finns det alltid risk att något händer som kräver snabba insatser.

Då tar vi in hjälp via vårt systerföretag Safe Support. Personalen där är utbildade i akutsjukvård och har komplett utrustning för att initialt behandla i princip allt som kan hända. Samtlig personal arbetar eller har arbetat inom akutsjukvården.

Sjukvårdsutbildning

 - kan din personal grunderna i akutsjukvård?

Vi har tillgång till certifierad personal som utbildar i t.ex. HLR (hjärt- och lungräddning). Tänk på att det ALLTID är värt att satsa på utbildning till sin personal och vad kan vara bättre än att ge dem kunskapen att rädda liv?

 

Uthyrning/försäljning av utrustning

Vi har det du behöver!

Behöver Du korttidshyra eller långtidshyra utrustning är det inga som helst problem - vi löser det mesta!

• Metalldetektor
• Radio
• Repeterstation
• Kravallstaket
• Staket
• Du kan även hyra en komplett sambandscentral med eller utan personal!
• Vi säljer och hyr ut "röda mattor" samt entréstolpar och rep i olika färger.

Kontakta oss och berätta vad du behöver så ordnar vi det.

 

För mer information kontakta Ola Ahlstedt

Direkt 040-643 10 59
E-post: ola@safebevakning.se