Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på vår webbplats godkänner du vårt användande av cookies.

Om Safe Bevakning

Om oss

Safe_utryckning

Det "lilla" bolaget med det stora hjärtat!

SAFE Bevakning som startade 2009 är ett auktoriserat bevakningsföretag och vi levererar helhetslösningar inom det breda området säkerhet.
Idag täcker vi hela Sverige, tillsammans med våra noga utvalda samarbetspartners.

Vår VD samt hela ledningsgruppen har själva en gedigen erfarenhet av bevakning, säkerhetslösningar samt ordningshållning. Vi garanterar kvalitet!

För SAFE Bevakning är våra anställda oerhört betydelsefulla och därför är det viktigt för oss att bygga långsiktiga relationer med våra uppdragsgivare, och att de precis som vi är måna om att vår personal får en bra och trygg tid hos kunden. Detta har gjort att flertalet större uppdragsgivare har valt just oss och även tecknat längre avtal med oss som leverantör.
Under senare år har SAFE Bevakning haft förmånen att teckna avtal med kommuner, landsting samt statliga myndigheter.

På SAFE Bevakning lägger vi ner mycket tid och noggrannhet på våra rekryteringar. All personal handplockas för att möta de höga krav vi och våra kunder, men framförallt våra gemensamma gäster kräver gällande säkerhet och social kompetens. Vi arbetar mycket med socialt bemötande men naturligtvis utan att ge avkall på ett högt säkerhetstänk. Samtlig personal är kontrollerad av både Polismyndigheten samt Länsstyrelsen och även auktoriserade av myndigheterna. 

FEEL FREE, FEEL SAFE!

Företaget är medlemmar i Almega och har kollektivavtal med Svenska Transportarbetarförbundet, Unionen samt Ledarna. Företaget är verksamt i hela Sverige.

SAFE Bevakning AB har ett väldigt nära samarbete med Polismyndigheten, Tillståndsenheten, Länsstyrelsen.